İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sevinci

İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sevinci VAN – BHA Van İpekyolu’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ara tatilin başlamasıyla birlikte çocuklara keyifli anlar yaşatmak amacıyla özel bir şenlik düzenledi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde, çocuklar canlı müzik, ses yarışması, sandalye kapmaca ve çeşitli eğlenceli yarışmalarda bulunarak keyifli zaman geçirdi. Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli...

İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sevinci

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sevinci

VAN – BHA

Van İpekyolu’nda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ara tatilin başlamasıyla birlikte çocuklara keyifli anlar yaşatmak amacıyla özel bir şenlik düzenledi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde, çocuklar canlı müzik, ses yarışması, sandalye kapmaca ve çeşitli eğlenceli yarışmalarda bulunarak keyifli zaman geçirdi. Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli ikramlar da sunuldu.

Yapılan açıklamada, “Bu şenliğin amacı, çocukların sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimine katkı sağlamakla birlikte, arkadaşlık kurma, paylaşma ve işbirliği yapma becerilerini geliştirmelerine de destek olmaktı. Çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerle, mutlu ve sağlıklı bir büyüme sürecine katkıda bulunmayı hedefliyoruz” denildi.

İpekyolu Belediyesi’nden çocuklara ara tatil sevinci

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.